NIEUWS

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

 

Met ingang van vrijdag 3 april zijn onze tijdelijke openingstijden als volgt:

ORTHOPEDIE:

MAANDAG T/M VRIJDAG VAN 08.30 - 12.30 UUR

WINKEL:

WOENSDAG T/M VRIJDAG VAN 09.30 - 17.30 UUR EN ZATERDAG VAN 09.30 - 12.30 UUR

 

Wij volgen de preventieve maatregelen van het RIVM en de overheid en vragen aan onze klanten om hetzelfde te doen. Mocht er iets veranderen, dan zullen wij hier gelijk op anticiperen.

Dat betekent ook dat wij in ieder geval tot 28 april alleen nog de medisch noodzakelijke zorg kunnen verlenen. Al onze cliënten, die momenteel een afspraak hebben, worden door ons benaderd of deze afspraak medisch noodzakelijk is. Zo niet, dan bellen we u terug zodra het weer mogelijk is om afspraken in te plannen.

(Orthopedische) schoenreparatie en reparatie van steunzolen gaat gewoon door. U kunt u deze reparatie langsbrengen, zodat wij dit voor u kunnen repareren. Als brengen voor u momenteel geen optie is, kunnen we dit in overleg ook bij u ophalen. (Semi-)orthopedische schoenen die klaar staan voor aflevering, kunnen in overleg wel afgeleverd worden.

Bij het passen van nieuwe schoenen in de winkel houden wij ook 1,5 meter afstand. Dat betekent dat we u hiermee momenteel minder kunnen helpen met o.a. veters strikken. Wij hopen hiervoor op uw begrip.

Voor nu wensen wij u een goede gezondheid en hopelijk tot binnenkort!