Coronamaatregelen Orthopedie - Winkel

Wat fijn! Wegens de nieuwe maatregelen is onze WINKEL vanaf woensdag 28 april weer open ZONDER afspraak!

Wat zijn we blij dat we weer open mogen zonder afspraak. De winkel staat vol met de nieuwe collectie. Van sneakers tot sandalen in verschillende lengte- en breedte maten. Kom gerust eens binnenwandelen om de nieuwe collectie te bewonderen en/of te passen. Wij zien u graag terug in de winkel.

De winkel is geopend van woensdag t/m vrijdag van half 10 tot half 6 en op zaterdag van half 10 tot half 1. 

Uiteraard is de collectie ook online te bestellen via www.holwegschoenen.nl. Als u graag wilt afhalen, kunt u kiezen voor de optie 'Ophalen in de winkel'. 

Online bestellingen proberen wij zo snel mogelijk te verwerken. Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal.

De afdeling ORTHOPEDIE is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

Afspraken voor o.a. het aanmeten en afleveren van (semi-) orthopedische schoenen en steunzolen mag doorgaan. Ons bedrijf valt onder de hulpmiddelenzorg.  

Uiteraard nemen wij de situatie uiterst serieus en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij extra hygiënische maatregelen treffen en geen handen schudden. Net zoals u, doen ook wij van Holweg ontzettend ons best om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw en onze gezondheid staat altijd voorop.

Mocht u of uw huisgenoten/gezinsleden last hebben van: verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts, willen we u verzoeken thuis te blijven. Heeft u een afspraak? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.