Coronamaatregelen Orthopedie - Winkel

Wat fijn! Wegens de nieuwe maatregelen is onze WINKEL vanaf 3 maart weer op afspraak geopend!

Wilt u graag een afspraak maken? Bel ons dan op 0527-241234 of mail naar webshop@holwegschoenen.nl. U heeft dan ruimschoots de tijd om rustig schoenen te komen passen. Afspraken kunnen gepland worden van woensdag t/m vrijdag van half 10 tot half 6 of op zaterdag van half 10 tot half 1. Online bestellen kan ook via www.holwegschoenen.nl. Als u graag wilt afhalen, kunt u kiezen voor de optie 'Ophalen in de winkel'. 

Online bestellingen proberen wij zo snel mogelijk te verwerken. Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal. Als u in Vollenhove woont, kunnen wij de bestelling ook bij u langs brengen als ophalen niet lukt. 


De afdeling ORTHOPEDIE is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

Afspraken voor o.a. het aanmeten en afleveren van (semi-) orthopedische schoenen en steunzolen mag doorgaan. Ons bedrijf valt onder de hulpmiddelenzorg.  

Uiteraard nemen wij de situatie uiterst serieus en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij extra hygiënische maatregelen treffen en geen handen schudden. Net zoals u, doen ook wij van Holweg ontzettend ons best om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw en onze gezondheid staat altijd voorop.

Mocht u of uw huisgenoten/gezinsleden last hebben van: verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts, willen we u verzoeken thuis te blijven. Heeft u een afspraak? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.