Coronamaatregelen Orthopedie - Winkel

Wegens de nieuwe Corona maatregelen is onze WINKEL tot en met 9 februari gesloten. 

Op een deel van de collectie hebben wij nu 50% korting. Alle andere confectieschoenen hebben tijdens de lockdown een korting van 25 euro.  

Online bestellingen proberen wij zo snel mogelijk te verwerken. Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal. U mag ons voor een bestelling ook bellen op 0527-241234 of mailen naar webshop@holwegschoenen.nl. Als u in Vollenhove woont, kunnen wij de bestelling ook bij u langs brengen. 

De afdeling ORTHOPEDIE is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.

Afspraken voor o.a. het aanmeten en afleveren van (semi-) orthopedische schoenen en steunzolen mag doorgaan. Ons bedrijf valt onder de hulpmiddelenzorg.  

Uiteraard nemen wij de situatie uiterst serieus en volgen wij strikt de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt o.a. in dat wij extra hygiënische maatregelen treffen en geen handen schudden. Net zoals u, doen ook wij van Holweg ontzettend ons best om besmetting met het coronavirus te voorkomen. Uw en onze gezondheid staat altijd voorop.

Mocht u of uw huisgenoten/gezinsleden last hebben van: verkoudheidsklachten, luchtwegklachten of koorts, willen we u verzoeken thuis te blijven. Heeft u een afspraak? Neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten.